SPA in wellness svetovanje

 

Vsak uspešen spa in wellness center je individualen projekt za katerega ni formule. Nastane iz obstoječega stanja ali iz nič, iz kraja, vode, objekta, okolice ali tradicije. Svetloba, vonj, dotik, temperatura, zvok – vse to in še več so dejavniki,  ki nam pomagajo ustvariti idelano okolje za zdravljenje in razvajanje.

 

Vendar ne le najlepši in najbolje organizirani prostori, temveč  tudi strokovnost, hitrost, učinkovitost in gospodarnost so ključnega pomena. Predvsem pa  - pravi ljudje na pravih mestih. Dobro strokovno podkovani in praktično usposobljeni terapevti so največje bogastvo  vsakega wellness, spa ali zdravstvenega centra.

 

Z vodstvi sodelujemo pri obvladovanju izzivov na področju izbiranja kadrov, sodelujemo pri planiranju  poslovnih in strokovnih izboljšav. Osredotočeni smo na ključna področja , ki  omogočajo implementacijo, preoblikovanje in monitoring.

 

Delamo samo z zelo nadarjenimi in dobro usposobljenimi terapevti, lahko pa, glede na  zahteve poskrbimo za dodatna strokovna usposabljanja. Sodelujemo z najboljšimi šolami doma in v tujini.

 

Kontakt